Dyrlæge Laura Nygaard Kjær

Uddannet dyrlæge i 2005.

Har arbejdet i blandet praksis på Sjælland siden, ca 80% hest og 20 % smådyr.

Særlig interesse og videruddannelse indenfor tænder.

Særligt interesseret i islandske heste.

Internationalt certificeret dyre kiropraktor i 2011.

Bosat i Farum.

Medejer af Ganløse Dyreklinik.

Dyrlæge Laura Kjær

Dyrlæge Cecilie Gunris

Uddannet dyrlæge i 2012.

Har arbejde i blandet praksis i Nordjylland og på Sjælland siden,  ca 10% hest og resten smådyr.

Primært smådyrsdyrlæge.

Aktiv indenfor hundeadfærd og træning.

Særlig interesseret i medicinske lidelser, herunder især hudsygdomme.

Bosat i Ganløse Ore.

Medejer af Ganløse Dyreklinik.

Dyrlæge Cecilie Gunris
Dyrlæge Carina Aaen Belle
 

Carina blev uddannet dyrlæge i 2016, og har siden da arbejdet på smådyrsklinik i Nordsjælland, til hun blev ansat på Ganløse dyreklinik i november 2019.
Carina har især interesse for kattens sygdomme, og arbejder primært med forebyggende sundhedsbehandling og udredning af medicinske lidelser.
Carina er bosat i Farum sammen med sin mand, søn og huskat.

Dyrlæge Carina Aaen Belle

Veterinærsygeplejerske Ditte Marie Jensen

Ditte blev udlært som Veterinærsygeplejerske for 3 år siden fra Københavns Dyrehospital. Der har hun også arbejdet indtil hun blev ansat på Ganløse Dyreklinik Marts 2019. Ditte er således dygtig til at have mange bolde i luften og handle hurtigt i akutte situationer. Ditte står som oftest for overvågning af anæstesien på operations patienter.

Ditte

Kundeudtalelser

"Jeg har haft Laura Kjær som dyrlæge i mere end ti år, hvor hun har behandlet min islandske hest samt vores hunde og katte, herunder bl.a. komplicerede tandoperationer (hest og hund), øjenskade (kat), kiropraktisk behandling (hest), kronisk diarré (hest, hund) med gode resultater. Jeg har altid været meget glad for at have Laura som dyrlæge, først og fremmest fordi hendes tilgang til udredning og behandling er systematisk, faglig velbegrundet og pragmatisk, dvs. ingen overbehandling med eksempelvis antibiotika eller dyr diagnostisk udredning, hvis ikke det er nødvendigt. Hun er meget kompetent og har stor erfaring og overblik samt er meget god til at forklare, hvad hun mener, der skal gøres og hvorfor. Hun fremtræder meget rolig og tillidsvækkende, og har været meget fleksibel og empatisk, særligt i akutte situationer, hvilket jeg sætter stor pris på. Foruden at være dyrlægeuddannet har Laura specialuddannelse indenfor tænder og kiropraktik hos heste, og hun lægger stor vægt på løbende at opkvalificere sig. Jeg kan derfor på det varmeste anbefale Laura som dyrlæge, og glæder mig over, at hun nu har fået mulighed for at åbne klinik meget tættere på mit lokalområde."
Ulrikka Klarskov Kjær
Farum
"Min konkurrencehest Hrappur har tidligere haft store problemer med sine tænder, og har bidt sig i kinderne selv ved almindelig daglig træning. Efter Laura er begyndt at ordne hans tænder har jeg fået en helt ny hest! Han er blevet meget mere samarbejdsvillig og bidemærkerne i kinderne er stoppet fuldstændigt."
Malene Ørskov Busk
Ganløse